Velkommen til KFUMs Tennisklub

- og til KLUBMODUL

 

 

Medlemmerne skal  selv oprette sig med en profil i systemet for at være medlem. En profil oprettes ved at klikke på knappen "Opret profil" øverste højre hjørne på denne side. Husk at udfylde alle relevante felter i korrekt stand og indtaste fungerende e-mail - da disse oplysninger vil tjene til al medlemskommunikation fremadrettet sat til opkrævning af kontingenter etc.  Husk du er først indmeldt når du har betalt indmeldelsesgebyr.

 

Du kan få hjælp til at betale kontingent ved at hente en guide her.

 

KLUBMODUL vil styre banebooking og tilmelding til de udbudte aktiviteter (arrangementer som Slå ind/ud, klubmesterskaber, sommerens tennislejre mv. og holdaktiviteter som voksenundervisning, juniortræning, tennisskole og seniortræning).

 

KLUBMODUL betyder, at al betaling af kontingent og baneleje samt betaling for deltagelse i træning og arrangementer skal ske via dankort, når man ind-/tilmelder sig. Dette betyder naturligvis en både administrativ og reel besparelse for klubben i tider med portoforhøjelser, idet der fremover ikke skal udsendes girokort eller opkræves via PBS.

 

Ved valg af medlemskab i menuen til venstre på denne side kan man læse mere om KFUMs Tennisklubs medlemsbetingelser, ligesom det er muligt at læse en vejledning til, hvordan man forholder sig, såfremt man fx. ikke har adgang til PC eller måske ikke mener sig omfattet af en af de tidligere nævnte medlemstyper eller kontingentsatser.

 

I kan tilgå KLUBMODUL direkte via adressen https://www.kfum-tennis.klub-modul.dk/ eller via link på klubbens hjemmeside https://www.kfum-tennis.dk/ 

 

Den primære medlemskommunikation vil stadig ske gennem KFUMs Tennisklub egen hjemmeside https://www.kfum-tennis.dk/, samt de sociale medier, såsom Facebook, Twitter og Instagram. 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen